Bc. Kateřina Francová
Master's thesis
Směsi pro domácí pekárny
Mixes for home bakeries
Anotácia:
Diplomová práce „Směsi pro domácí pekárny” je zaměřená na pečení chleba v domácí pekárně. V první částí jsou popsány suroviny, základní postupy při výrobě chleba a definován chléb dle zákona o potravinách. Celkem bylo v domácí pekárně upečeno deset chlebů. Směsi se lišily složením. Šest ze směsí bylo zakoupeno v obchodní sítí a čtyři vyrobené podle vlastní receptury, (jedna s přídavkem ječné mouky …viacAbstract:
Diploma thesis „Mixes for home bakeries“ is focused on baking bread in home bakery. The first part describes the raw materials, basic procedures in the production of bread and defined bread according to the Food Act. There are ten samples of mixtures. A total of ten breads were baked in the home bakery. The compositions differed in composition. Six of the blends were purchased from a commercial network …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
- Oponent: Jindřiška Kučerová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / odbor:
Agricultural Specialization / General Agriculture
Práce na příbuzné téma
-
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
Kateřina Nedomová -
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
Markéta Kratochvílová -
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
Denisa TOMÁŠKOVÁ