Zdravá výživa,její význam a produkty výživy – Bc. Iva Ježková
Bc. Iva Ježková
Master's thesis
Zdravá výživa,její význam a produkty výživy
Healthy nutrition, its importance and products of a nutrition
Anotácia:
Diplomová práce je zaměřena na význam zdravé výživy a její produkty. V práci se zabývám výživou a stravovacími návyky. V teoretické části se zabývám příjmem potravy, pitným režimem a taky pojmy jako například jáhly, Góji, vitamíny. Práce se dále zabývá například: skladnou potravin, doplňky stravy a také živinami. V praktické části předkládám návrh menu, které je vhodné pro zdravý životní styl. Dále …viacAbstract:
The thesis is focused on the importance of healthy eating and its products. The paper deals with nutrition and eating habits. The theoretical part deals with food intake, drinking regime and also concepts such as millet, Goji, vitamins. The paper focuses on, for example: The Storehouse food supplements and nutrients. In the practical part menu design, which is suitable for a healthy lifestyle. I also …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/kx05j/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 5. 2014
- Vedúci: Mgr. Bc. Pavla Dvořáková
- Oponent: doc. RNDr. Luděk Jančář, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / odbor:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools – Specialisation Commerce and Services
Práce na příbuzné téma
-
Výukové materiály pro biologický seminář zaměřený na zdravou výživu a fitness
Karolína Havlínová -
Zdravá výživa
Tomáš Velebil -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ