Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu – Bc. Klára Lukůvková
Bc. Klára Lukůvková
Bachelor's thesis
Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
Use of new gastronomic trends in the restaurant menu
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is the analysis and use of new trends in hotels and restaurants. Based on the professional literature, the theory will clarify concepts such as gastronomy, hotel services, the importance of new gastronomic terminology and current trends in gastronomy. The work will also include research and comparison of the use of new trends in accommodation facilities and restaurants …viacAbstract:
Cieľom bakalárskej práce je analýza a využitie nových trendov v hoteloch a reštauráciách. Na základe odbornej literatúry budú v teórii objasnené pojmy ako gastronómia, služby hotelu, význam novej gastronomickej terminológie a aktuálne trendy v gastronómii. Súčasťou práce bude taktiež výskum a porovnanie využitia nových trendov v ubytovacom zariadení a v reštaurácii. Výsledkom práce bude aplikácia nových …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 6. 2021
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/jh2kp/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 8. 2021
- Vedúci: doc. Ing. Pavlína Pellešová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Miroslava Kostková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSilesian University in Opava
School of Business Administration in KarvinaBachelor programme / odbor:
Economics and Management / Business Economics and Management
Práce na příbuzné téma
-
Trendy v hotelnictví a aplikace na vybraném hotelu
Hoang Mi Nguyen -
Trendy hotelnictví v roce 2018
Anna Smrkovská -
Využití nových trendů v marketingové komunikaci pro Hotel Grund Resort Golf & Ski
Kateřina Háková -
Trendy v hotelnictví pro rok 2016
Iuliia Ismagilova -
Trendy v současné gastronomii
Karolína Beyerová -
Trendy v kuchyňských technologiích
Michaela Koldinská -
Trends in hotel industry services in Russia
Maria Oleynik -
Reputation management in hotel marketing
Ekaterina Semina