Bc. Klára Lukůvková

Bakalářská práce

Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu

Use of new gastronomic trends in the restaurant menu
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is the analysis and use of new trends in hotels and restaurants. Based on the professional literature, the theory will clarify concepts such as gastronomy, hotel services, the importance of new gastronomic terminology and current trends in gastronomy. The work will also include research and comparison of the use of new trends in accommodation facilities and restaurants …více
Abstract:
Cieľom bakalárskej práce je analýza a využitie nových trendov v hoteloch a reštauráciách. Na základe odbornej literatúry budú v teórii objasnené pojmy ako gastronómia, služby hotelu, význam novej gastronomickej terminológie a aktuálne trendy v gastronómii. Súčasťou práce bude taktiež výskum a porovnanie využitia nových trendov v ubytovacom zariadení a v reštaurácii. Výsledkom práce bude aplikácia nových …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 6. 2021
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/jh2kp/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 8. 2021
  • Vedoucí: doc. Ing. Pavlína Pellešová, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Miroslava Kostková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management