Kvalita drobného ovoce po sklizni a v průběhu skladování – Bc. Monika Ralenovská
Bc. Monika Ralenovská
Master's thesis
Kvalita drobného ovoce po sklizni a v průběhu skladování
Quality of small fruits after harvesting and during storage
Abstract:
Diplomová práce se zaměřuje na kvalitu drobného ovoce po sklizni a v průběhu skladování. V teoretické části bylo definováno drobné ovoce a jeho druhy, dále látkové složení drobného ovoce. Poté se práce zaměřila na skladování, faktory působící při skladování ovoce a podmínkami pro skladování drobného ovoce. Zdůrazněny jsou kritéria jakosti a kvalitativní znaky. Praktická část byla zaměřena na sledování …moreAbstract:
Diploma thesis focuses on the quality od small fruits after harvest and during storage. In the theoretical part were defined small fruits and their types, the substance composition of small fruits. Then the thesis focused on storage, factors affecting the storage od fruit and conditions for storage small fruits. Quality criteria and qualitative features are emphasized. The practical part was focused …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Dr. Ing. Anna Němcová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / specializace:
Horticulture engineering / Zpracovatelské technologie a kvalita potravin
Theses on a related topic
-
Optimalizace podmínek pro dlouhodobé skladování sadebního materiálu
Petra Pantová -
Kvalita drobného ovoce v průběhu skladování
Monika Němcová -
Kvalita drobného ovoce v průběhu skladování
Monika Němcová -
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
Monika Ralenovská -
Studium úlohy cytokininů v pletivových kulturách vybraných odrůd drobného ovoce
Denisa BALATKOVÁ -
Kvalita a zpracování plodů rybízu
Terezie Hotárková -
Vliv různých způsobů skladování na stabilitu anthokyanů v plodech borůvek (Vaccinium myrtillus L.)
Anna Martanová -
Studium odrůdové různorodosti brusnice borůvky s ohledem na obsah anthokyaninů metodou UPLC/ESI-MS
Lucie FAJKOŠOVÁ