Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách – Bc. Petra Neumanová
Bc. Petra Neumanová
Master's thesis
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
Comparison of the range of services provided in selected gastronomic establishments
Abstract:
Cílem této diplomové práce je zhodnotit tři vybrané provozovny v Havlíčkově Brodě, kterými jsou hotel Slunce, Zlatý Lev a Restaurace Na Rynku, které působí na účastníky cestovního ruchu, při návštěvě stravovacích zařízení Smyslem teoretické části textu je zpracovat literární rešerši, která poskytne výchozí teoretický podklad pro analytickou část práce. Rešerše je zaměřena zejména na problematiku týkající …moreAbstract:
The aim of this thesis is to evaluate three selected establishments in Havlíčkův Brod, which are the hotel Slunce, Zlatý lev and Restaurant Na Rynku, which operate on the participants of tourism, when visiting catering facilities. The purpose of the theoretical part of the text is to elaborate a literature search that will provide the initial theoretical background for the analytical part of the thesis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 5. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/zcg3r/
Thesis defence
- Date of defence: 12. 6. 2019
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Komparace elektronického marketingu restaurací
Zuzana Balušková -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Molekulární gastronomie
Filip Jung -
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
Madiyar Anapiya -
Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
Lucie Kondelíková -
Komparace tradičních a novodobých pivních restaurací v Praze
Jan Šanda -
Komparace značkových restaurací českých pivovarů
Ondřej Hrabě -
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota