Podnikatelský plán na rozšíření podniku Obchůdek u farmáře s.r.o. – Martin Mikeš
Martin Mikeš
Diplomová práce
Podnikatelský plán na rozšíření podniku Obchůdek u farmáře s.r.o.
Anotace:
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro malý již existující podnik. Hlavní myšlenkou je zavedení vlastní výroby pekařských výrobků. Diplomová práce je rozdělena na dvě části, a to na část teoretickou a praktickou.V teoretické části jsou definovány základní pojmy týkající se podnikání a následný popis podnikatelského plánu, jeho využití a struktury. V praktické části je zpracovaný …víceAbstract:
The goal of this master thesis is to prepare a business plan for a small already existing enterprise. The main idea is to introduce own production of bakery products. The master thesis is divided into two parts, theoretical and practical.The theoretical part defines the basic concepts relating to business and the subsequent description of the business plan, usage and structure. In the practical part …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018
Identifikátor:
http://theses.cz/id/u1jrvo/DP_2018_Mikes_Martin.pdf
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 6. 2018
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MIKEŠ, Martin. \textit{Podnikatelský plán na rozšíření podniku Obchůdek u farmáře s.r.o.}. Online. Diplomová práce. Praha: České vysoké učení technické v Praze, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty). 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/u1jrvo/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
České vysoké učení technické v Praze
Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty)Magisterský studijní program:
Řízení rozvojových projektů; Projektové řízení inovací v podniku
Práce na příbuzné téma
-
Financial Business Plan
Aigerim Amangeldinova -
Podnikatelský plán pro otevření franšízové pobočky společnosti Partners Financial Services, a. s.
Lucie Bartoňová -
Financial analysis of business plan in the area of gastronomy
David Simbartl -
Business plan
Luis Antonio Angeles Pérez -
Business Plan for Café-bar "Ave"
Khashimzhan Arziyev -
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Business Plan – Dental ordination Angel Smile
Stanislava Kozlova -
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik s vlastní výrobou piva
Alexandra Mihálechová