Analýza business modelu restaurace kavkazské kuchyně – Milana Manvelova
Milana Manvelova
Bachelor's thesis
Analýza business modelu restaurace kavkazské kuchyně
Business model analysis of a Caucasian cuisine restaurant
Abstract:
Cílem bakalářské práce je analyzovat business model pěti kavkazských restaurací v Praze. První část práce tvoří teoretická část, která přináší informace o různých business modelech, současných trendech v nákupním chování a historický odkaz na kulturu a kuchyni Arménie a Gruzie. Na teoretickou část navazuje praktická, jejímž cílem je shromáždit informace o struktuře business modelu vybraných restaurací …moreAbstract:
This work aims to analyse the business model of 5 Caucasian restaurants in Prague. The first part of the paper is a theoretical part that presents information about different business models, current trends in purchasing behaviour and a historical reference to the culture and cuisine of Armenia and Georgia. The second stage is followed by the practical part, which aims to collect information about …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2023
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/90170
Thesis defence
- Date of defence: 30. 5. 2023
- Supervisor: Ivana Svobodová
- Reader: Lukáš Válek
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/90170
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme:
Podniková ekonomika a management