Biopotraviny a jejich postavení ve výživě obyvatel České a Slovenské republiky – Bc. Miroslav Kaša
Bc. Miroslav Kaša
Diplomová práce
Biopotraviny a jejich postavení ve výživě obyvatel České a Slovenské republiky
Organic Food and their Status in Nutrition of Population in Czech and Slovak Republic
Abstract:
Master’s dissertation is dealing with characteristic of organic food and organic farming in condition of Slovakia, Czech Republic and transnational European level. Describes the basic concepts, main processes, missions, history, legislation, control, positives, negatives and marking of organic food. The central motive of dissertation is the analytical part of the work, which, based on the review investigation …víceAbstract:
Diplomová práca sa zaoberá charakteristikou biopotravín a ekologického poľnohospodárstva v podmienkach Slovenskej republiky, Českej republiky a na nadnárodnej európskej úrovni. Popisuje základné pojmy, hlavné postupy, ciele, históriu, legislatívu, kontrolu, pozitíva, negatíva a značenie biopotravín. Ústredným motívom práce je analytická časť práce, ktorá na základe prieskumného šetrenia sleduje a porovnáva …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/6916/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2013
- Vedoucí: PaedDr. Eva Marádová, CSc.
- Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KAŠA, Miroslav. \textit{Biopotraviny a jejich postavení ve výživě obyvatel České a Slovenské republiky}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/u2tdlb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Bio víno na Slovensku
Viktória Škrdlová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Nezaměstnanost ve vybraných státech Evropské unie - Česká republika, Slovenská republika, Rakouská republika a Řecká republika
Tereza Vacková -
Exploring organic food purchasing
Saurov Barua -
Exploring the consumer intentions on buying organic food
Rashedul Hoque -
Marketing promotion of organic food in the Czech Republic
Denisa Schreiberová