Bc. Martin Hučko

Master's thesis

Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia

Business plan of new a gastronomic company
Abstract:
The aim of The Master´s Dissertation is to give a business plan of new gastronomic facility called GLU-NO, which shloud show potential, realization conditions and financial part whole project. Rastaurant is situated in Prague district No. 7, 51st Bubenská street.
Abstract:
Táto diplomová práca má za cieľ predstaviť podnikateľský plán reštauračného zariadenia s názvom GLU-NO, ktorý by mal dostatočne preukázať potenciál realizovateľnosti projektu a jeho celkovú finančnú náročnosť. Reštaurácia bude umiestnená na Bubenskej ulici 51 Praha 7.
 
 
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/b5kbe/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 2. 2022
  • Vedúci: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Institute of Hospitality Management and Economics

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)