Ekaterina CHEPAKOVA
Bachelor's thesis
Projekt rekreačního zařízení
Project of the recreational facilities
Abstract:
Bakalářská práce řeší pořízení objektů a jejich rekonstrukci na hotel a restaurační zařízení ve městě Soči v Ruské republice. Obsahuje návrhy hotelu s ubytovací kapacitou pro 46 návštěvníků i kapacitu restauračního pro 48 návštěvníků. Ekonomika provozu hotelu a restaurace je uvedena navržena na 2 roky provozu. Zisk před zdaněním v prvním roce byl stanoven na 8 978 855 RUB RUB, v druhém roce na 10 622 …moreAbstract:
Bachelors project describes an acquisition of the asset and repositioning it into hotel complex in Sochi, Russian Federation. It includes 46 beds and a restaurant for 48 guests. The cash flow of the hotel and the restaurant is forecasted and estimated for 2 years of operations. Profit before tax in year 1 is expected to be at 8.98 millions, and in the second year 10.62 millions roubles. The payback …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 9. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Jan Leština, CSc.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
CHEPAKOVA, Ekaterina. Projekt rekreačního zařízení. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Management and Business Economics
Theses on a related topic
-
Projekt rekonstrukce Restaurace pod Věží na Penzion pod Věží
Barbora Sedláčková -
Hotelový provoz z účetního a daňového pohledu
Vilém Vedral -
Analýza provozu hotelu Vinum Coeli v Dolních Kounicích
Veronika Putnová -
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
Oleksandr Biley -
Analýza a vliv hotelových služeb na provoz hotelu Aleon Moscow
Daria Konovalova -
Opatření k omezení negativních dopadů ekonomické a finanční krize na ekonomiku hotelu
Daniel Veselý -
Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace
Václav Diviš -
Wellness centrum hotelu Permon: služby, provoz, organizace práce
Martina Čapliarová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights