Informovanost provozovatelů stravovacích služeb o hygienických požadavcích na stravovací služby – Nikoleta ANDRÁŠIKOVÁ
Nikoleta ANDRÁŠIKOVÁ
Bakalářská práce
Informovanost provozovatelů stravovacích služeb o hygienických požadavcích na stravovací služby
Information Caterers on Hygiene Requirements for Food Services
Anotace:
Dnešní doba nabízí množství rozličných stravovacích služeb. V současnosti je trendem stravovat se mimo domov. Lidé mají málo času na to, aby si jídlo připravili doma, a tak stále více využívají veřejné stravování (např.: restaurace, pizzerie, bufety, bistra). Tato práce však není zaměřena na strávníka, nýbrž na provozovatele, kteří tyto služby poskytují. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické …víceAbstract:
The present time offers a large number of catering services. The trend of the present time is not to eat at home. People have too little time to pre-pare their meals at home and for this reason they often utilize public alimentation ser-vices (e.g. in restaurants, pizzerias, snack bars, bistros). However, this thesis is not focused on the consumer of these services but on the operator providing these …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 8. 2012
Zveřejnit od: 13. 8. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Romana Fürstová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ANDRÁŠIKOVÁ, Nikoleta. \textit{Informovanost provozovatelů stravovacích služeb o hygienických požadavcích na stravovací služby}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/u5je2j/.
Jak správně citovat práci
ANDRÁŠIKOVÁ, Nikoleta. Informovanost provozovatelů stravovacích služeb o hygienických požadavcích na stravovací služby. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.8.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 8. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Nabídka služeb veřejných stravovacích zařízení v Třebíči pro konkrétní segment trhu - rodiny s dětmi
Michaela Uttendorfská -
Provozování stravovacích služeb dle platné právní úpravy České republiky
Tereza Burešová -
Ochrana zdraví před škodlivými účinky návykových látek - zkušenosti se zavedením tzv. protikuřáckého zákona v provozovnách stravovacích služeb.
Zdeňka LORENCOVÁ -
Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb.
Ester HOUDKOVÁ -
Dopady zavedení elektronické evidence tržeb u stravovacích služeb
Iveta Chládková -
Vliv evropského práva na provozovny stravovacích služeb v České republice
Roman BURAS -
Orální hygiena předškolních dětí
Jana HAMPLOVÁ -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková
Název
Vložil
Vloženo
Práva