Hodnocení kvality minimálně opracovaného ovoce a zeleniny – Bc. Eva Koberová
Bc. Eva Koberová
Bakalářská práce
Hodnocení kvality minimálně opracovaného ovoce a zeleniny
Evaluatiuon of quality of minimally processed fruit and vegetable
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOBEROVÁ, Eva. \textit{Hodnocení kvality minimálně opracovaného ovoce a zeleniny}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/u65pk9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.