Karel Beránek

Diplomová práce

Vztah zákazníka k etickým problémům v potravinářském průmyslu

Relationship of the customers to the etical problems in the food industry
Anotace:
Diplomová práce pojednává o etických problémech, které vznikají v oblasti potravinářství,a o vztahu spotřebitelů k těmto problémům. V první části se zabýváme jednotlivými problematickými oblastmi v potravinářství a konkrétními příklady neetického chování. Pozornost je věnována především třem oblastem potravinářského průmyslu: výrobě, prodeji a spotřebě. V praktické části pak poskytují respondenti své …více
Abstract:
This master thesis is about ethical problems, which can develop in the food industry, and about relationship of the consumers to these problems. In the first part we are dealing with problematic areas in the food industry and concrete ethical problems. Main areas are production, sales and consumption. In the practical part of master thesis the volunteers are telling their honest opinions from their …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 2. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2019
  • Vedoucí: Dušan Kučera
  • Oponent: Jana Müllerová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/77372

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management