Spotřební koš celiatiků a rozdíly ve stravování – Bc. Eva TRIPSKÁ
Bc. Eva TRIPSKÁ
Master's thesis
Spotřební koš celiatiků a rozdíly ve stravování
Consumption basket boarding people with celiac disease and differences in diet
Anotácia:
Diplomová práce řeší problematiku Spotřebního koše celiatiků, způsoby organizace stravování mimo domov a rozdíly v energetickém a nutričním obsahu živin při přechodu na dietní stravu.Abstract:
This document deals the consumer basket of people with celiac disease, ways of organizing strategy outside the home, and differences in the energy and nutrient content of individual nutrients in the transition to the diet.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor:
14977
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 5. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
TRIPSKÁ, Eva. Spotřební koš celiatiků a rozdíly ve stravování. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Práce na příbuzné téma
-
Dieta při potravinových alergií
Klára DOBRUSKÁ -
Dieta u pacientů po totální pankreatektomii
Denisa ŠEDIVÁ -
Celiakie – život bez lepku
Vanesa Dávidová -
Vliv celiakie a jejích přidružených onemocnění na kvalitu života a edukaci jedince
Dagmar Černá -
Lepek v potravinách, ano či ne?
Šárka Nejedlá -
Povědomí všeobecných sester o léčbě celiakie
Petra HOLEJŠOVSKÁ -
Potravinová alergie a intolerance na lepek
Eva Badinková -
Vliv celiakie na kvalitu života člověka
Kateřina Davidová