JEDLÉ KVĚTY A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII – Martina Šebestová
Martina Šebestová
Bakalářská práce
JEDLÉ KVĚTY A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
Anotace:
Tato bakalářská práce představuje jedlé květy jako vzrůstající trend v gastronomii a zabývá se zhodnocením vhodnosti jejich zařazení do menu restaurací. Teoretická část práce je rozdělena do tří kapitol. V první kapitole je nastíněna charakteristika a historie jedlých květů všeobecně. Tato kapitola obsahuje také význam jedlých květů, jejich nutriční hodnoty a způsob sběru. Ve druhé kapitole jsou popsány …víceAbstract:
This bachelor thesis introduces edible flowers as a growing trend in gastronomy and deals with evaluating the appropriateness of their inclusion in the menus of restaurants. The theoretical part is divided into three chapters. The first chapter outlines the characteristics and history of edible flowers in general. This chapter also contains the importance of edible flowers, their nutritional value …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 10. 2015
Identifikátor:
http://theses.cz/id/u95exz/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2015
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Edible flowers of Southeast Asia and their possible methods of processing
Martin Richter -
Analýza bioaktivních látek u bylinných čajů vzhledem k jejich zpracování
Veronika Skupinová -
Použití softwaru pro statistické zpracování dat v senzorické analýze
Sofia Lenskikh -
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
Anna Němcová -
Analýza a spracovanie signálov v moderných optovláknových senzorických systémoch
Igor Stupavský -
Zpracování experimentální náplně testů pro senzorickou analýzu potravin
Magdaléna KOKTAVÁ -
Senzorická analýza sycených syrovátkových nápojů
Jana Johánková -
Jedlé květy vybraných druhů planých rostlin a jejich zdravotní a gastronomický význam
Blanka SVOBODOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mišková, I.
1. 10. 2015