Karolína Menoušková

Bakalářská práce

Možnosti inovace výroby pekárenských výrobků

Innovation Opportunities in the Production Cycle of Bakery Products
Anotace:
Bakalářská práce Možnosti inovace výroby pekárenských výrobků se v literární rešerši zabývá anatomickou stavbou a chemickým složením pšeničného zrna, mlýnskou technologii a speciální technikou mikromletí. Pozornost byla věnována netradičním surovinám v pekárenské výrobě jako jsou vláknina, mouka z obilovin a luštěnin, otruby a žitný slad. Cílem praktické části bylo provedení pekařského pokusu s přídavkem …více
Abstract:
Bachelor thesis Innovation Opportunities in the Production Cycle of Bakery Products deals with the anatomical structure and the chemical composition of wheat grain, the mill technology and a special technique of micromilling. The main aim of the study is to look at non-traditional ingredients in the field of bakery production such as fibre, cereal and legume flour or bran and rye malt. The practical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin