Bc. Ladislav Mucha

Diplomová práce

Bioaktivní látky čajů z Jižní Ameriky a čajů z jiných netradičních zdrojů

Bioactive Substances of Tea from South America and Tea from Diverse Nontraditional Sources
Anotace:
Diplomová práce se zabývá stanovením bioaktivních látek v čajích z Jižní Ameriky a čajů z jiných netradičních zdrojů, konkrétně byly zkoumány tyto bylinné čaje: Cesmína para-guayská, Wira Wira, Muňa Muňa, Lapacho, Catuaba, Vilcacora, Myrtovník citronový, Vousatka citronová, Ostropestřec mariánský. V teoretické části diplomové práce je uvede-no obecné chemické složení bylinných čajů a blíže jsou popsány …více
Abstract:
Master's thesis deals with the determination of bioactive substance in teas in South Ameri-ca and teas produced from non-traditional sources, especially were studied these herbal teas: Yerba mate, Wira Wira, Muna Muna, Lapacho, Catuaba, Vilcacora, Myrtle lemon, Lemon grass, Milk thistle. In the theoretical part of the thesis is indicated a chemical composition of herbal tea and closer are described …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2014
Zveřejnit od: 28. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Mucha, Ladislav. Bioaktivní látky čajů z Jižní Ameriky a čajů z jiných netradičních zdrojů. Zlín, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 28.4.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 28. 4. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin