Studium cen vybraných jídel ve zvolené lokalitě – Lucie Kutzendörferová
Lucie Kutzendörferová
Bakalářská práce
Studium cen vybraných jídel ve zvolené lokalitě
Study of prices selected foods in the selected location
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo vybrat pizzerie v Praze východně od komunikace E55, které nabízejí mnou zvolená, pro zákazníky velmi atraktivní jídla.Jsou jimi pizza Quattro formagy, pizza Capriciosa, spaghetti Carbonara,spaghetti Aglio olio a salát Caesar. Ve zvolených pizzeriích bylo provedeno statistické šetření zjištěných cen těchto vybraných jídel. V druhé neméně důležité části bakalářské práce jsem …víceAbstract:
The aim of this bachelor thesis was to choose pizzerias in Prague to the east of E55, which according to me offer delicious foods. Such as pizza Quattro formagy, pizza Capriciosa, spaghetti Carbonara, spaghetti Aglio olio, salad Ceasar. The statistical solving of finding the prices of the above mentioned meals was performed. In the second part of this thesis I focused on one of the pizzerias, where …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11050/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2013
- Vedoucí: Dr. Ing. Sylva Skupinová
- Oponent: doc. RNDr. Miloslav Malec, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUTZENDÖRFEROVÁ, Lucie. \textit{Studium cen vybraných jídel ve zvolené lokalitě}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/uait9s/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Lexikologická analýza čínštiny: Italská kuchyně
Martina ŠANDALOVÁ -
Restaurace zahraniční kuchyně v Praze
Matěj Vimr -
USA: Many different countries on one - American cuisine
Petra CÍSLEROVÁ