Veronika Prudilová

Bachelor's thesis

TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII

Abstract:
Bakalářská práce s názvem Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomie má jako svůj cíl zjistit, jak známé jsou tyto pojmy mezi veřejností a v jaké míře jsou využívány gastronomickými provozy. K zjištění těchto cílů byla použita forma dotazníkového šetření. Teoretická část bakalářské práce vysvětluje základní pojmy spojené s vakuováním potravin a sous vide. V praktické části je největší …more
Abstract:
Bachelor thesis on the topic Technology of Vacuum Treatment of Food and Sous Vide in Gastronomy has a goal to find out as are known these concepts among the public and how much they use gastronomic establishment. To identify this data was chosen the questionnaire survey method. The theoretical part explains the basic concepts related to food vacuuming and sous vide. In the practical part, the largest …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 4. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2019

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.