Bc. Radka Kvízová

Diplomová práce

Inovace obsahu vzdělávání oboru kuchař-číšník

Content innovation of subject cook-waiter
Anotace:
Cílem diplomové práce „Inovace obsahu vzdělávání oboru kuchař-číšník“ je vytvořit inovovaný výukový text předmětu Odbyt a obsluha pro 1. ročník oboru kuchař - číšník, podle platného školního vzdělávacího programu Středního odborného učiliště společného stravování Poděbrady. Výukový text obohatím o nové podstatné informace a vývojové trendy z tohoto oboru. Text bude vhodně doplněn fotografiemi a obrázky …více
Abstract:
The aim of the thesis "Innovation of education in specialization Cook-Waiter," is to create innovative textbook for subject Sales and service for the first form specialization Cook-Waiter according to the current school education program of Střední odborné učiliště společného stravování Poděbrady. Currently used textbook will be extended by new essential information and trend of this education field …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 5. 2015
  • Vedoucí: Ing. Pavla Stejskalová
  • Oponent: Mgr. et Mgr. Karel Ouroda, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy - specializace služby