Inovace obsahu vzdělávání oboru kuchař-číšník – Bc. Radka Kvízová
Bc. Radka Kvízová
Diplomová práce
Inovace obsahu vzdělávání oboru kuchař-číšník
Content innovation of subject cook-waiter
Anotace:
Cílem diplomové práce „Inovace obsahu vzdělávání oboru kuchař-číšník“ je vytvořit inovovaný výukový text předmětu Odbyt a obsluha pro 1. ročník oboru kuchař - číšník, podle platného školního vzdělávacího programu Středního odborného učiliště společného stravování Poděbrady. Výukový text obohatím o nové podstatné informace a vývojové trendy z tohoto oboru. Text bude vhodně doplněn fotografiemi a obrázky …víceAbstract:
The aim of the thesis "Innovation of education in specialization Cook-Waiter," is to create innovative textbook for subject Sales and service for the first form specialization Cook-Waiter according to the current school education program of Střední odborné učiliště společného stravování Poděbrady. Currently used textbook will be extended by new essential information and trend of this education field …víceKlíčová slova
Inovace stolničení odbytová střediska pravidla obsluhy technika obsluhy inventář systémy obsluhy způsoby obsluhy jednoduchá obsluha složitá obsluha jídelní lístek menu kavárny vinárny příprava učitele pracovní list Innovation table setting distribution center rules of service technique of service inventory service system service operation method simple service complicated service cafés wine bars teacher´s preparation worksheet
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2015
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/xd9s3/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 5. 2015
- Vedoucí: Ing. Pavla Stejskalová
- Oponent: Mgr. et Mgr. Karel Ouroda, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy - specializace služby
Práce na příbuzné téma
-
Tvorba, využití a inovace studijního textu
Marcela Vokáčová -
Pracovní listy pro předmět Technika obsluhy a služeb
Renata Krejčí -
Stolničení (technika obsluhy), tvorba materiálů pro 2. ročník pro SOU a SOŠ
Kristýna Herinková -
Tvorba a uplatnění ŠVP pro předmět Technika obsluhy a služeb na Hotelové škole v Brně
Martina Řezníčková -
Grafické rozhraní servisního technika pro ovládání skladovacího robotu
Tomáš Kubíček -
Způsob obsluhy bankovních klientů
Helena Menclová -
Analýza systému hromadné obsluhy ve vybrané kavárně
Zuzana Horčicová -
Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy služeb)
Zuzana KARLÍKOVÁ