Efektivita sommelierských kurzů na hotelové škole – Bc. Iveta MASOPUSTOVÁ
Bc. Iveta MASOPUSTOVÁ
Diplomová práce
Efektivita sommelierských kurzů na hotelové škole
Effectiveness of Sommelier Courses at Hotel School
Anotace:
Tématem mé diplomové práce je "Efektivita sommelierských kurzů" zkoumána na Albrechtové střední škole v Českém Těšíně. Cílem této práce je zvýšit efektivitu učení v kurzu pomocí mnou vytvořeného učebního materiálu, který bude i po absolvování kurzu studentům k dispozici. Efektivita použití nových zpracovaných výukových materiálů bude ověřena pomocí didaktického testu - pre-test, post-test. Následně …víceAbstract:
The topic of my diploma thesis is "Effectiveness of sommelier courses" studied at Albrechtova secondary school in Český Těšín. The aim of this work is to increase the effectiveness of learning in the course with the help of personalized learning material, which will be available to students after completing the course. The effectiveness of the use of new processed teaching materials will be verified …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 4. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 6. 2020
- Vedoucí: Mgr. Václav Tvarůžka, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MASOPUSTOVÁ, Iveta. Efektivita sommelierských kurzů na hotelové škole. Ostrava, 2020. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů
Práce na příbuzné téma
-
Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
Veronika Drugová -
Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
Pavel Nikl -
Trendy v současné gastronomii
Karolína Beyerová -
Nové trendy v oblasti gastronomie a jejich aplikace do učebního oboru číšník - servírka na SOU.
Andrea GRÓFOVÁ -
Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů
Luboš Caninec -
VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
Nicole Frýbortová -
Nové trendy v podnikání v cestovním ruchu
Pátková Pátková -
Nové trendy sdílené ekonomiky v cestovním ruchu
Luboš Vacek