Nicole Frýbortová

Bakalářská práce

VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY

Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na vývoj gastronomie a její současné trendy. V teoretické části popisuje vývoj gastronomie od pravěku až po současnost. Dále popisuje současné trendy a objasňuje nové pojmy. Definuje zážitkovou gastronomii, kam patří příprava či dokončení jídla před hostem a také se zaměřuje na molekulární kuchyni a kulinářský turismus. V praktické části jsou pomocí dotazníkového šetření …více
Abstract:
Bachelor´s work is concentraded on the development of gastronomy and its current trends. In theoretical part is described the development from prehistory to the present day. It describe the present trends and explain new terms. It define experience gastronomy, where is a preparation and finishing the meal by the guests. This work is concentrate on the molecular cuisine and culinary tourism.In practical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2017
Identifikátor: http://theses.cz/id/x09bus/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2017

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses x09bus x09bus/5
11. 4. 2017
Složky
Soubory
metadataTheses.xml metadataTheses.xml
Frýbortová, N.
11. 4. 2017
Mišková, I.
29. 9. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.