Eko food truck – environmentální přístupy vlastníků a přání zákazníků – Andrea Nemravová
Andrea Nemravová
Master's thesis
Eko food truck – environmentální přístupy vlastníků a přání zákazníků
Eco Food Truck – Environmental approaches of owners and wishes of customers
Abstract:
Tato diplomová práce zkoumá environmentální pilíř konceptu společenské odpovědnosti firem na velmi moderním typu stánkového prodeje s občerstvením – food trucku. Cílem práce je porovnat zájmy zákazníků s environmentálními aktivitami majitelů food trucků a zjistit, do jaké míry se jejich zájmy shodují. Na základě výsledků průzkumů budou navržena doporučení pro majitele, co vylepšit, aby si udrželi či …moreAbstract:
This Master’s Thesis examines the environmental pillar of the Corporate Social Responsibility in a very modern type of street food - food truck. The aim of the work is to compare the interests of customers with the environmental activities of food truck owners, find out whether their interests coincide, and propose improvements for owners to retain or gain more customers. Data was obtained using quantitative …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 8. 2021
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/84760
Thesis defence
- Date of defence: 10. 9. 2021
- Supervisor: Kateřina Legnerová
- Reader: Daniela Černá
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/84760
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / field:
Ekonomika a management / Management