Využití potravin restauračního provozu dle komodit – Patrik Klos
Patrik Klos
Bakalářská práce
Využití potravin restauračního provozu dle komodit
Use of Food in Restaurants According to Commodities
Anotace:
První z cílů bakalářské práce je seznámení s problematikou bezpečností potravin v České republice, například jaké jsou normy pro potraviny, které k nám proudí z jiných zemí, aby měli tu správnou kvalitu, nebo jaké jsou hygienické normy pro restaurační provoz. Druhá část se zabývá gastroodpadem. Bude se snažit objasnit, jaký a kolik odpadu vzniká v restauračním provozu a z čeho je složený. V praktické …víceAbstract:
The first objective of this thesis is to introduce the issue of food safety in the Czech Republic, for example what are the standards for food stuffs that flow from other countries to us to have the right quality or what are the hygienic standards for restaurant operations. The second part deals with food waste. It will try to clarify how much and how much waste is generated in the restaurant operation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Klos, Patrik. Využití potravin restauračního provozu dle komodit . Uherské Hradiště, 2019. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik
Práce na příbuzné téma
-
Cenové srovnání vybraných produktových kategorií bio a konvenčních potravin
Sabina Hummelova -
Možnosti využití PUR odpadu jako plniva v polymerní matrici
Tomáš Solařík -
Analýza nároků obcí na zpoplatnění produkce komunálního odpadu s cílem návrhu nového poplatku za produkci komunálního odpadu
Veronika Rašpličková -
Zpracování ethylen propylenového kaučukového odpadu a jeho následné využití
Kateřina Cholt Kučerová -
Vlastnosti, zpracování a využití styren butadienového kaučukového odpadu
Kamila Václavíková -
Využití technologického odpadu PA12 z technologie Multi Jet Fusion v procesu vstřikování
Václav Musil -
Analýza odpadu vefirmě Santal s.r.o.
Jan Kučera -
Úprava stavebního odpadu a jeho využití v cementových kompozitech
Jakub Charvát