Technologické vyhodnocení výroby masného výrobku z masa kuřat krmených přídavkem kmínu kořenného v porovnáním s masným výrobkem s přídavkem kmínu do díla – Bc. Tereza Radová
Bc. Tereza Radová
Master's thesis
Technologické vyhodnocení výroby masného výrobku z masa kuřat krmených přídavkem kmínu kořenného v porovnáním s masným výrobkem s přídavkem kmínu do díla
Technological evaluation of the production of a meat product from the meat of chickens fed with the addition of caraway in comparison with a meat product with the addition of caraway to the meat work
Abstract:
Tato diplomová práce ,,Technologické vyhodnocení výroby masného výrobku z masa kuřat krmených přídavkem kmínu kořenného v porovnáním s masným výrobkem s přídavkem kmínu do díla“ se zabývá v teoretické části výživou hospodářských zvířat, přídatnými látkami v krmivech, technologií výroby masných výrobků a kmínem kořenným a jeho využitím v potravinářství a ekonomickým, nutričním a technologickým významem …moreAbstract:
This thesis ,, Technological evaluation of the production of a meat product from the meat of chickens fed with the addition of caraway in comparison with a meat product with the addition of caraway to the meat work“ deals in the theoretical part with livestock nutrition, feed additives, technology of meat products and caraway and its use in food and economic, nutritional and technological importance …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2022
Thesis defence
- Date of defence: 1. 6. 2022
- Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
RADOVÁ, Tereza. \textit{Technologické vyhodnocení výroby masného výrobku z~masa kuřat krmených přídavkem kmínu kořenného v~porovnáním s~masným výrobkem s~přídavkem kmínu do díla}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2022. Available from: https://theses.cz/id/ud7zh1/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka