Veronika PŘIKRYLOVÁ

Bakalářská práce

Alimentární onemocnění virového původu

Alimentary Diseases of Viral Origin
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá nemocemi, které jsou způsobeny viry a přenášeny prostřednictvím potravin. Práce popisuje způsoby přenosu na jedince, průběh nemoci a možnosti léčby. V práci jsou uvedeny zásady pro prevenci alimentárních onemocnění.
Abstract:
The bachelor thesis deals with the diseases that are caused by a virus and transmitted through food. This work describes methods to transfer the individual, course of the disease and treatment options. In work out the principles for the prevention of alimentary dinase.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2014
Zveřejnit od: 14. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Stanislav Kráčmar, DrSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PŘIKRYLOVÁ, Veronika. Alimentární onemocnění virového původu. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 14. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii