Analýza skladby gastronomického odpadu ve vybraných státech Evropy a možnosti jeho využití pro výrobu bioplynu – Bc. Eva Bače, DiS.
Bc. Eva Bače, DiS.
Diplomová práce
Analýza skladby gastronomického odpadu ve vybraných státech Evropy a možnosti jeho využití pro výrobu bioplynu
The analysis of gastronomic waste composition in selected countries in Europe and its possibility of using for biogas production
Anotace:
Práce se zabývá problematikou gastronomického odpadu produkovaného domácnostmi jako součást komunálního odpadu. V práci je shrnut teoretický přehled o skladbě a nakládání se složkami komunálního odpadu, popis současné situace ve světě a v Evropě v oblasti produkce odpadu z potravin. Bylo provedeno vlastní dotazníkové šetření ve vybraných členských zemích Evropské unie, jednalo se o Českou republiku …víceAbstract:
The thesis is focused on gastronomic waste produced by households as a part of municipal waste. The thesis comprises theoretical overview of the structure and management of municipal waste and description of the current situation in the world and in Europe in terms of food waste production. A questionnaire survey was conducted in selected states of the European Union - in the Czech Republic, the Republic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Milan Geršl, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BAČE, Eva. \textit{Analýza skladby gastronomického odpadu ve vybraných státech Evropy a možnosti jeho využití pro výrobu bioplynu}. Online. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/udr5bj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Technologie odpadů / Technologie a management odpadů
Práce na příbuzné téma
-
Skladba gastronomického odpadu ve vybraných provozovnách Jihomoravského kraje
Eliška Vojáčková -
Nakládání s gastronomickým odpadem ve městě Brně a možnosti jeho využití pro výrobu bioplynu
Jiří Chladil -
Analýza skladby gastronomického odpadu ve vybraných provozovnách aglomerace Brna a možnosti jeho využití pro výrobu bioplynu
Jakub Grund -
Analýza skladby gastronomického odpadu ve vybraných provozovnách Jihomoravského kraje a zhodnocení možnosti využití pro výrobu bioplynu
Nicol Daňková -
Analýza skladby gastronomického odpadu v Jihomoravském kraji a možnosti jeho využití pro výrobu bioplynu
Hana Rosendorfská -
Small-scale biogas plants in Vietnam: How are affected by policy issues?
Sheriff Noi -
Zhodnocení nákladů na obalové materiály v porovnání s zero waste maloobchodem
Tereza Vlková -
Aplikace konceptu Zero Waste v prostředí bezobalových obchodů
Dominika Přibylová
Název
Vložil
Vloženo
Práva