Aktuální právní předpisy ve vinařské technologii – Václav Kočařík
Václav Kočařík
Bakalářská práce
Aktuální právní předpisy ve vinařské technologii
Current legal regulations in wine technology
Anotace:
Bakalářská práce byla vypracována v letech 2022-2023 na Ústavu posklizňové technologie Zahradnické fakulty v Lednici Mendelovy Univerzity v Brně. Cílem práce bylo popsat a pojednat o aktuálních platných a účinných právních předpisech Evropské Unie a České republiky, kterými se řídí výroba a prodej vína v České republice, a zpracovat přehled povinností vinaře vyplývající z popisovaných právních předpisů …víceAbstract:
The bachelor thesis was written in the years 2022-2023 at the Institute of Postharvest Technology, Faculty of Horticulture, Mendel University in Brno. The aim of the thesis was to describe and discuss the current valid and effective legislation of the European Union and the Czech Republic governing the production and sale of wine in the Czech Republic and to provide an overview of the obligations of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 6. 2023
- Vedoucí: prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Povolené enologické postupy a ošetření.
Markéta Vršková -
Uplatnění mouky z hlíz topinamburu ve výrobě výrobků z mletého masa
Monika MUŽÍKOVÁ -
Hodnocení obsahu vitaminu C v ovoci a zelenině a výrobcích z nich
Tereza Kabelková -
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Milena Forejtová -
Obsah hlavních živin a zastoupení mastných kyselin v tukové složce vybraných druhů ryb a výrobků z ryb
Tímea Borbášová -
Možnosti využití prodejních obalů z papíru ve výuce technicky orientovaných předmětů
Kamil PŘÍHODA -
Historie medového těsta, výrobní postup, různé metody zdobení perníčků a příprava různých druhů výrobků z medového těsta
Petra Vránová -
Chování spotřebitele při nákupu základních potravin a produktu z nich vyrobených
Hudáková Hudáková