Aktuální právní předpisy ve vinařské technologii – Václav Kočařík
Václav Kočařík
Bachelor's thesis
Aktuální právní předpisy ve vinařské technologii
Current legal regulations in wine technology
Abstract:
Bakalářská práce byla vypracována v letech 2022-2023 na Ústavu posklizňové technologie Zahradnické fakulty v Lednici Mendelovy Univerzity v Brně. Cílem práce bylo popsat a pojednat o aktuálních platných a účinných právních předpisech Evropské Unie a České republiky, kterými se řídí výroba a prodej vína v České republice, a zpracovat přehled povinností vinaře vyplývající z popisovaných právních předpisů …moreAbstract:
The bachelor thesis was written in the years 2022-2023 at the Institute of Postharvest Technology, Faculty of Horticulture, Mendel University in Brno. The aim of the thesis was to describe and discuss the current valid and effective legislation of the European Union and the Czech Republic governing the production and sale of wine in the Czech Republic and to provide an overview of the obligations of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2023
Thesis defence
- Date of defence: 19. 6. 2023
- Supervisor: prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Reader: Miroslav Vachůn, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / specializace:
Horticulture engineering / Viticulture and Viniculture
Theses on a related topic
-
Povolené enologické postupy a ošetření.
Markéta Vršková -
Uplatnění mouky z hlíz topinamburu ve výrobě výrobků z mletého masa
Monika MUŽÍKOVÁ -
Hodnocení obsahu vitaminu C v ovoci a zelenině a výrobcích z nich
Tereza Kabelková -
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Milena Forejtová -
Obsah hlavních živin a zastoupení mastných kyselin v tukové složce vybraných druhů ryb a výrobků z ryb
Tímea Borbášová -
Možnosti využití prodejních obalů z papíru ve výuce technicky orientovaných předmětů
Kamil PŘÍHODA -
Historie medového těsta, výrobní postup, různé metody zdobení perníčků a příprava různých druhů výrobků z medového těsta
Petra Vránová -
Chování spotřebitele při nákupu základních potravin a produktu z nich vyrobených
Hudáková Hudáková