Chromatografické stanovení těkavých látek v sýrech – Martina Málková
Martina Málková
Bakalářská práce
Chromatografické stanovení těkavých látek v sýrech
Chromatographic determination of volatile compounds in cheese
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MÁLKOVÁ, Martina. \textit{Chromatografické stanovení těkavých látek v sýrech}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/ue62c8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.