Chromatografické stanovení těkavých látek v sýrech – Martina Málková
Martina Málková
Bachelor's thesis
Chromatografické stanovení těkavých látek v sýrech
Chromatographic determination of volatile compounds in cheese
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MÁLKOVÁ, Martina. \textit{Chromatografické stanovení těkavých látek v sýrech}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/ue62c8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.