Porovnání technologie chovu prasat v podmínkách České republiky a Ukrajiny – Oleksandra Kotova
Oleksandra Kotova
Bachelor's thesis
Porovnání technologie chovu prasat v podmínkách České republiky a Ukrajiny
Comparison of pig breeding technologies in the conditions of Ukraine and the Czech Republic
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na popisy technologii ustájeni prasat v podmínkách České republiky a Ukrajiny. V první časti této práce jsou popsány různé systémy ustájeni jednotlivých kategorií prasat, plemena, která se chovají na Ukrajině a České republice. Součástí práce je i popis požadavků prasat na stájové mikroklima. V práci byl podán stručný přehled různých typů napáječek, krmítek a krmiv …moreAbstract:
This bachelor thesis is aimed to describe the technology of stabling pork under Czech Republic and Ukraine conditions.In the first part of this work different types of stabling systems of particular breeds, which are cultivated in Ukraine and Czech Republic. Requirements of pork microclimate conditions will be described. Brief review of different kinds of drinkers, feeders and nutrition will be set …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. Dr. Ing. Zdeněk Havlíček
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOTOVA, Oleksandra. \textit{Porovnání technologie chovu prasat v~podmínkách České republiky a~Ukrajiny}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2020. Available from: https://theses.cz/id/uem1p0/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Agricultural Engineering / Agribusiness
Theses on a related topic
-
Formování trhu v rámci komoditní vertikály vepřového masa v České republice a Rusku
Vladislav Voroshilov -
Preference spotřebitelů při nákupu vepřového masa
Jakub Svoboda -
Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa
Kateřina BLAHOVÁ -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě masa v České republice
Lucie Rendová -
Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa
Jan Slováček -
Vliv technologie ustájení na mléčnou užitkovost a ekonomiku chovu dojnic českého strakatého skotu
Martina Bezstarostiová -
Porovnání různých způsobů výživy, krmení a technologie ustájení telat v období kolostrální a mléčné výživy
Vojtěch Kalíšek -
Vliv technologie ustájení na počet somatických buněk v mléce
Martin Zedník