Porovnání technologie chovu prasat v podmínkách České republiky a Ukrajiny – Oleksandra Kotova
Oleksandra Kotova
Bakalářská práce
Porovnání technologie chovu prasat v podmínkách České republiky a Ukrajiny
Comparison of pig breeding technologies in the conditions of Ukraine and the Czech Republic
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na popisy technologii ustájeni prasat v podmínkách České republiky a Ukrajiny. V první časti této práce jsou popsány různé systémy ustájeni jednotlivých kategorií prasat, plemena, která se chovají na Ukrajině a České republice. Součástí práce je i popis požadavků prasat na stájové mikroklima. V práci byl podán stručný přehled různých typů napáječek, krmítek a krmiv …víceAbstract:
This bachelor thesis is aimed to describe the technology of stabling pork under Czech Republic and Ukraine conditions.In the first part of this work different types of stabling systems of particular breeds, which are cultivated in Ukraine and Czech Republic. Requirements of pork microclimate conditions will be described. Brief review of different kinds of drinkers, feeders and nutrition will be set …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Dr. Ing. Zdeněk Havlíček
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agrobyznys
Práce na příbuzné téma
-
Formování trhu v rámci komoditní vertikály vepřového masa v České republice a Rusku
Vladislav Voroshilov -
Preference spotřebitelů při nákupu vepřového masa
Jakub Svoboda -
Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa
Kateřina BLAHOVÁ -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě masa v České republice
Lucie Rendová -
Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa
Jan Slováček -
Vliv technologie ustájení na mléčnou užitkovost a ekonomiku chovu dojnic českého strakatého skotu
Martina Bezstarostiová -
Porovnání různých způsobů výživy, krmení a technologie ustájení telat v období kolostrální a mléčné výživy
Vojtěch Kalíšek -
Vliv technologie ustájení na počet somatických buněk v mléce
Martin Zedník