Vliv původu potravin na zdraví člověka – Jiří KUBÍK
Jiří KUBÍK
Bakalářská práce
Vliv původu potravin na zdraví člověka
The issue of organic agriculture and its application on consumer food market
Anotace:
Bakalářská práce popisuje různé metody produkce potravin, shrnuje vývoj ekologického zemědělství a některé jeho směry. Porovnává tyto možnosti vzhledem k jejich vlivu na lidské zdraví. Praktická část se skládá z dotazníku a jeho vyhodnocení. Úkolem dotazníku bylo prozkoumat spotřebitelské chování vegetariánů a jejich vztah k produktům ekologického zemědělství.Abstract:
This bachelor thesis describes a diferent methods of food production, summarizes the development of the organic agriculture and some of its trends and directions. It compares these options due due to their effects on human health. The practical part consists of the questionnaire, its analysis and assessment. The function of the questionnaire was the survey of vegetarians' consumer behavior and their …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Zveřejnit od: 22. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Ladislav Skořepa, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KUBÍK, Jiří. Vliv původu potravin na zdraví člověka. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Pozemkové úpravy a převody nemovitostí
Práce na příbuzné téma
-
Pesticidy a jejich metabolity v ekologické produkci zeleniny – je bio skutečně bio?
Eliška Vašáková -
Srovnání právních požadavků na přiznání ceritifkace "bio potravina" v USA a ve vybraných jurisdikcích EU
Barbora Ševčíková -
Segmentace trhu bio potravin
Barbora Doležalová -
Permakultura jako forma využitelná pro lokální produkci bio zeleniny
Tereza Žitná -
Značka kvality BIO potravin pohledem spotřebitelů v Pardubickém kraji
Michal Rozsévač -
Chování spotřebitele na trhu s regionálními a bio potravinami
Jan Fiala -
Cenové srovnání vybraných produktových kategorií bio a konvenčních potravin
Sabina Hummelova -
Bio hotely a jejich vliv na životní prostředí
Daniela RAJTOROVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva