Barbora Němcová

Bakalářská práce

Uchovatelnost zeleninových salátů minimálně zpracovaných

Shelf life of vegetable salads minimally processed
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá uchovatelností zeleninových salátů minimálně zpracovaných. V úvodní části práce se zabývá zeleninovými druhy používanými v těchto salátech, obalovým materiálem a modifikovanou atmosférou, která se využívá pro konzervování. Další část je věnována praktickému pokusu skladování dvou druhů zelí balených v podtlaku, a také sortimentu nacházejícího se v obchodních řetězcích …více
Abstract:
This bachelor thesis is focused on shelf life of minimally processed salads. Opening part of thesis deals with vegetable varieties used in these salads, packaging materials and a modified atmosphere, which is used for preservation. Next part contains practical experiment of storing two kinds of cabbage packed in vacuum and the range of products found in chain stores in the Czech Republic and abroad …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Dr. Ing. Anna Němcová
  • Oponent: Tomáš Kopta, Ph.D.

Citační záznam

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.