Uchovatelnost zeleninových salátů minimálně zpracovaných – Barbora Němcová
Barbora Němcová
Bachelor's thesis
Uchovatelnost zeleninových salátů minimálně zpracovaných
Shelf life of vegetable salads minimally processed
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zabývá uchovatelností zeleninových salátů minimálně zpracovaných. V úvodní části práce se zabývá zeleninovými druhy používanými v těchto salátech, obalovým materiálem a modifikovanou atmosférou, která se využívá pro konzervování. Další část je věnována praktickému pokusu skladování dvou druhů zelí balených v podtlaku, a také sortimentu nacházejícího se v obchodních řetězcích …viacAbstract:
This bachelor thesis is focused on shelf life of minimally processed salads. Opening part of thesis deals with vegetable varieties used in these salads, packaging materials and a modified atmosphere, which is used for preservation. Next part contains practical experiment of storing two kinds of cabbage packed in vacuum and the range of products found in chain stores in the Czech Republic and abroad …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Dr. Ing. Anna Němcová
- Oponent: Tomáš Kopta, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta Odkaz na soubor do lokálního úložiště instituce
Odkaz na soubor do lokálního úložiště instituce
Odkaz na soubor do lokálního úložiště instituce
Odkaz na soubor do lokálního úložiště instituce
Odkaz na soubor do lokálního úložiště instituce
Odkaz na soubor do lokálního úložiště instituce
Odkaz na soubor do lokálního úložiště instituce
Odkaz na soubor do lokálního úložiště instituce
Odkaz na soubor do lokálního úložiště instituce
Odkaz na soubor do lokálního úložiště instituce
Odkaz na soubor do lokálního úložiště instituce
Odkaz na soubor do lokálního úložiště instituce
Odkaz na soubor do lokálního úložiště instituce
Mendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / odbor:
Horticulture / Quality of plant food sources
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
Halíčková, K.
8. 5. 2016