Vývoj a validace metod pro ověření nepřítomnosti alergenů v potravinách – Bc. Marie Valentová
Bc. Marie Valentová
Bachelor's thesis
Vývoj a validace metod pro ověření nepřítomnosti alergenů v potravinách
Development and validation of methods for verifying the absence of allergens in food.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VALENTOVÁ, Marie. \textit{Vývoj a validace metod pro ověření nepřítomnosti alergenů v~potravinách}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/ufv8op/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.