Potenciál palmového oleje v potravinách bohatých na tuk – Bc. Julia Bílková
Bc. Julia Bílková
Bakalářská práce
Potenciál palmového oleje v potravinách bohatých na tuk
Palm oil potentiality for fat foods
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BÍLKOVÁ, Julia. \textit{Potenciál palmového oleje v potravinách bohatých na tuk}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/ui43xq/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.