Bc. Dita Jeřábková

Master's thesis

Porovnání jakostních parametrů Špekáčku v závislosti na receptuře

Comparison of the quality parameters of the Špekáček, depending on the recipe
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na masné výrobky, konkrétně na Špekáček. Teoretická část pojednává o rozdělení masných výrobků, požadavky na jejich kvalitu a jsou popsány konkrétní suroviny používané v masném průmyslu. V práci jsou popsány i jednotlivé fáze jejich výroby. Následuje část s konkrétní charakteristikou Špekáčku, přes historii, recepturu a výrobní proces. Byly popsány požadavky na Špekáček …more
Abstract:
This diploma thesis focuses on products, namely the product of „Špekáček“. The theoretical part deals with the division of meat products, quality requirements and describes specific ingredients used in meat industry. The thesis also describes individual stages of their production. The following part gives the specific characteristic of „Špekáček“, its history, recipe and production. The requirements …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta