Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso – Miloslava MACKEOVÁ
Miloslava MACKEOVÁ
Bachelor's thesis
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso
The economic result of the holding depending on price development - beef meat
Abstract:
Tato bakalářská práce v první fázi pojednává o zemědělství a jeho dvou základních směrech. Zaměřila jsme se na tvorbu cen a její význam podle pohledu z kterého se na ni díváme. V druhé části literární rešerže jsem vysvětlila vzorce, které byly použity v druhé fázi této práce. Zde zkoumám cenový vývoj na třech výrobních fázích, zda zde existuje konstantní sezónnost. Poté porovnávám objem tržeb z hovězího …moreAbstract:
The first phase this thesis deals with of agriculture and its two basic directions. I focused on development of price and its importance according to the perspective from whitch we look at it. In the second part the theoretical part, I explained the formulas, that where used in the second phase of this work. I compare here on the three stages of production price trend, whether there a constant seasonality …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 9. 2014
Accessible from:: 5. 9. 2014
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Martin Maršík, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MACKEOVÁ, Miloslava. \textit{Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Economics. 2014. Available from: https://theses.cz/id/uk93px/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
MACKEOVÁ, Miloslava. Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso. Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.9.2014
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 5. 9. 2014 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Accounting and Financial Management
Theses on a related topic
-
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
Kristýna Horváthová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights