Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál – Bc. Eva Štauberová
Bc. Eva Štauberová
Master's thesis
Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál
The importance of competition of the "Regional Food" as a development potential
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá soutěží "Regionální potravina" jako možné součásti rozvojového potenciálu regionu. Cílem je analýza vlivu značky "Regionální potravina" na rozvoj cestovního ruchu v daném regionu. První, teoretická část se zabývá tradičními potravinami jako součástí kulturního dědictví regionů, popisuje obecně význam regionu, regionální rozvoj a regionální politiku. Dále se zaměřuje na …moreAbstract:
This thesis deals with the competition " Regional food " as a possible component of the development potential of the region. The aim is to analyze the influence of the brand " Regional food " for the development of tourism in the region. The first , theoretical part deals with traditional food as a part of the cultural heritage of the regions . It describes the general importance of the region , regional …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 11. 2014
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavla Varvažovská
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠTAUBEROVÁ, Eva. \textit{Význam soutěže ''Regionální potravina'' jako rozvojový potenciál}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2014. Available from: https://theses.cz/id/ukbo8t/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme / field:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Theses on a related topic
-
Specifické typy cestovního ruchu - gastroturistika a kulinářský turismus
Veronika KISTANOVÁ -
Gastroturistika v Libereckém kraji
Simona Pozlerová -
Vliv pandemie na gastronomickou turitiku v oblastni znojemského regionu
Čerstvý Čerstvý -
Možnosti gastroturistiky v regionu Orlických hor a Podorlicka
Petra Šutová -
Food and Cusine of the Haná Region: then and now
Tereza Sehnalová -
The status of rural agriculture and farmer’s household food security in the northern region of Ghana: a case study of the Yendi Municipality
Kenneth Koranteng -
Importat factors of alternative food networks potential in regional development
Petra Strmisková -
Economic evaluation of winter wheat production in Krasnodar Region
Anastasiia Konograi
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights