Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s. – Zuzana TÁCHOVÁ
Zuzana TÁCHOVÁ
Bachelor's thesis
Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s.
Organoleptic qualities of catering provided to students in students´cafeteria of the South Bohemian University ,Ceske Budejovice as compared with the catering delivered to clients of the South Bohemian Hospital ,Ceske Budejovice, a.s.
Abstract:
V bakalářské práci, jak již z názvu vyplývá, se zabývám kvalitou a organoleptickými vlastnostmi stravy připravované v Menze Jihočeské univerzity.V teoretické části práce se snažím pomocí literatury popsat základní zásady a složení kvalitní a zdravé stravy, popisuji historii a základní informace o klinické dietologii a vysvětluji důležitost organoleptických vlastností stravy. Dále se zde zabývám problematikou …moreAbstract:
The thesis, as the title suggests, deals with the quality and organoleptic characteristics of meals prepared in the Students´ canteen of the University of South Bohemia. In the theoretical part the basic principles and composition of a quality and healthy diet are described with the use of literature, the history and basic information about clinical dietology is mentioned and the importance of organoleptic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2010
Accessible from:: 4. 5. 2010
Identifier:
16302
Thesis defence
- Supervisor: MUDr. Marie Nosková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
TÁCHOVÁ, Zuzana. \textit{Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s.}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Studies. 2010. Available from: https://theses.cz/id/ukqcva/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
TÁCHOVÁ, Zuzana. Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s.. Č. Bud., 2010. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 05. 2010
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 4. 5. 2010 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUniversity of South Bohemia in České Budějovice
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / field:
Public Health Service / Public Health Protection
Theses on a related topic
-
Implementace dietního stravování do školských zařízení
Vendula Slámová -
Systém dietního stravování a jeho uplatnění v českém lázeňství
Pavlína Kobrová -
Spokojenost pacientů s dietním systémem ve zdravotnickém zařízení
Lucie BECHYŇOVÁ -
Podávání stravy nemocným v nemocničním zařízení
Tatiana NITA -
Zdravá výživa podporovaná ICT jako nástroj prevence chorob
Tereza Kubečková -
Výživa lidské populace a její dopad na zdraví člověka
Markéta MIKOVCOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights