Rapid mass spectrometric methods for analysing low molecular food components – Ing. Jaromír Hradecký
Ing. Jaromír Hradecký
Doctoral thesis
Rapid mass spectrometric methods for analysing low molecular food components
Rychlé hmotnostně spektrometrické metody pro sledování nízkomolekulárních složek potravin
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRADECKÝ, Jaromír. \textit{Rapid mass spectrometric methods for analysing low molecular food components}. Online. Dizertačná práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/ulk411/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyDoctoral programme:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.