Dynamika změn kvality čokoládových cukrovinek v průběhu skladování – Bc. Veronika Rumíšková
Bc. Veronika Rumíšková
Master's thesis
Dynamika změn kvality čokoládových cukrovinek v průběhu skladování
Dynamics of changes in the quality of chocolate confectionery during the storage
Abstract:
Diplomová práce se zabývá výrobou čokolády a čokoládových cukrovinek a vlivy působícími na jejich kvalitu a skladovatelnost. Popisuje základní suroviny na výrobu čokolády, dále zpracování kakaových bobů a výrobu kakaového másla. Jsou zde popsány jednotlivé technologické kroky od míchání surovin, válcování, konšování a dále temperaci čokoládové hmoty, až po formování, chlazení a balení čokoládových …moreAbstract:
Diploma thesis deals with the production of chocolate and chocolate sweets and influences affecting their quality and shelf life. It describes the basic raw materials for the production of chocolate, processing of cocoa beans and production of cocoa butter. There are described individual process steps from mixing of raw materials, refining, conching and tempering of the chocolate mass to forming, cooling …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
- Reader: Iva Burešová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Vliv získané vady zraku na partnerský život
Iva Vedralová -
Vady řízení a jejich vliv na nezákonnost správního rozhodnutí
Martin Štancl -
Kompetence pedagogů k diagnostice sluchové vady v prostředí mateřských škol
Martina Zelbová -
Rizikové faktory pro vznik srdeční vady v anamnéze těhotných žen
Pavlína SMÉKALOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights