Dynamika změn kvality čokoládových cukrovinek v průběhu skladování – Bc. Veronika Rumíšková
Bc. Veronika Rumíšková
Master's thesis
Dynamika změn kvality čokoládových cukrovinek v průběhu skladování
Dynamics of changes in the quality of chocolate confectionery during the storage
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá výrobou čokolády a čokoládových cukrovinek a vlivy působícími na jejich kvalitu a skladovatelnost. Popisuje základní suroviny na výrobu čokolády, dále zpracování kakaových bobů a výrobu kakaového másla. Jsou zde popsány jednotlivé technologické kroky od míchání surovin, válcování, konšování a dále temperaci čokoládové hmoty, až po formování, chlazení a balení čokoládových …viacAbstract:
Diploma thesis deals with the production of chocolate and chocolate sweets and influences affecting their quality and shelf life. It describes the basic raw materials for the production of chocolate, processing of cocoa beans and production of cocoa butter. There are described individual process steps from mixing of raw materials, refining, conching and tempering of the chocolate mass to forming, cooling …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
- Oponent: Iva Burešová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Vliv získané vady zraku na partnerský život
Iva Vedralová -
Vady řízení a jejich vliv na nezákonnost správního rozhodnutí
Martin Štancl -
Kompetence pedagogů k diagnostice sluchové vady v prostředí mateřských škol
Martina Zelbová -
Rizikové faktory pro vznik srdeční vady v anamnéze těhotných žen
Pavlína SMÉKALOVÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva