Vliv gastronomického turismu na cestovní ruch – Šárka Knapová
Šárka Knapová
Bakalářská práce
Vliv gastronomického turismu na cestovní ruch
Effect of gastronomic tourism on tourism
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o novém rostoucím trendu cestovního ruchu, kterým je gastronomický cestovní ruch. V teoretické části bude stručně vysvětlen pojem cestovní ruch, včetně jeho vývoje. Větší důraz bude kladen na vysvětlení gastronomického cestovního ruchu a na důvody jeho rostoucího významu. Práce se zaměří na gastronomické akce, události a farmářské trhy, z části se bude soustředit na oblast …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2020
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB11936
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 5. 2020
- Vedoucí: Ing. Veronika Židová, Ph.D., DiS.
- Oponent: RNDr. Mgr. Tomáš Burda, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2020 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Připravenost policistů služby pořádkové policie na zajištění veřejného pořádku a bezpečnosti kulturních a sportovních akcí na území Královéhradeckého kraje
Tomáš Klejna -
Gastronomický cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje
Kateřina Třísková -
Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji
Lukáš Kulhánek -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Gastronomický cestovní ruch v Itálii
Alina Safronova -
Zážitkový cestovní ruch ve Středočeském kraji
Karolína Poláčková -
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová
Název
Vložil
Vloženo
Práva