Thu Hang Dangová

Bakalářská práce

Vietnamská gastronomie v Praze

Vietnamese gastronomy in Prague
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je představit vietnamskou gastronomii v Praze se zaměřením na vietnamské kavárny, jmenovitě kavárny Anthill a Cafefin. Bakalářská páce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Byly zde použity metody syntézy, pozorování, deskripce, indukce a dedukce. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy cestovního ruchu, je obecně představen Vietnam, jeho kultura a zvyklosti …více
Abstract:
The purpose of this bachelor thesis is to introduce vietnamese gastronomy in Prague with focus on Vietnamese café’s – specifically café Anthill and Cafefin. This thesis is divided into theoretical and practical parts. The methods used, while writing the bachelor thesis were synthesis, observation, description, induction and deduction. The theoretical part of the thesis is dedicated to defining basic …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 10. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2020
  • Vedoucí: Jiří Vaníček
  • Oponent: Blanka Bejdáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/79687