Thu Hang Dangová
Bakalářská práce
Vietnamská gastronomie v Praze
Vietnamese gastronomy in Prague
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je představit vietnamskou gastronomii v Praze se zaměřením na vietnamské kavárny, jmenovitě kavárny Anthill a Cafefin. Bakalářská páce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Byly zde použity metody syntézy, pozorování, deskripce, indukce a dedukce. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy cestovního ruchu, je obecně představen Vietnam, jeho kultura a zvyklosti …víceAbstract:
The purpose of this bachelor thesis is to introduce vietnamese gastronomy in Prague with focus on Vietnamese café’s – specifically café Anthill and Cafefin. This thesis is divided into theoretical and practical parts. The methods used, while writing the bachelor thesis were synthesis, observation, description, induction and deduction. The theoretical part of the thesis is dedicated to defining basic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 10. 2018
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/79687
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2020
- Vedoucí: Jiří Vaníček
- Oponent: Blanka Bejdáková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/79687
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomický cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje
Kateřina Třísková -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Gastronomie a cestovní ruch - zájezdy pro gurmány
Tatiana Agafontseva -
Social media and its role in gastronomy
Aleksandra Tolstykh -
Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
Iryna Chernenko