Identifikace postojů zákazníků ke značce BIO - produkt ekologického zemědělství – Zuzana Pyšová
Zuzana Pyšová
Master's thesis
Identifikace postojů zákazníků ke značce BIO - produkt ekologického zemědělství
Identifying Customers' Attitudes towards the Label BIO - Product of Organic Farming
Anotácia:
Cílem diplomové práce bylo analyzovat postoje zákazníků ke značce BIO – produkt ekologického zemědělství. Mezi vedlejší cíle výzkumu patřilo především zjištění, zda je tato značka v povědomí spotřebitelů, zda vědí, co znamená a zda této značce důvěřují. V teoretické části jsou popsány základní definice týkající se chování spotřebitele, značek a značek kvality. Třetí kapitola je zaměřená na charakteristiku …viacAbstract:
The aim of the thesis was to analyze consumers´ attitudes towards quality label BIO – Product of Organic Farming. Moreover, the thesis aimed to determine whether consumers are aware of this quality label, whether its meaning is well-known and if consumers find the label trustworthy. The theoretical part of this thesis describes fundamental definitions of consumer behavior, definition of label as such …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/113387
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2016
- Vedúci: Šárka Velčovská
- Oponent: Jana Valdmannová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PYŠOVÁ, Zuzana. \textit{Identifikace postojů zákazníků ke značce BIO - produkt ekologického zemědělství}. Online. Diplomová práca. Ostrava: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Ekonomická fakulta. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/un7z8z/.
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaMaster programme / odbor:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Práce na příbuzné téma
-
Pesticidy a jejich metabolity v ekologické produkci zeleniny – je bio skutečně bio?
Eliška Vašáková -
Permakultura jako forma využitelná pro lokální produkci bio zeleniny
Tereza Žitná -
Bio - bedýnky versus bio - košíky: charakteristiky spotřebitelů biopotravin
Jana Unčovská -
Systém prognózy a využití biologických přípravků pro regulaci patogenů v množitelských porostech bio brambor
Martin Bucek -
Bio-chmel v podmínkách ČR a jeho perspektivy
Kateřina Janoušová -
Postupy pro produkci certifikované bio-sadby brambor v podmínkách ČR
David Havlíček -
Problematika produkce bio osiv v České republice
Markéta Zbořilová -
Regionální trh vybranými bio komoditami: bio maso
Iva LEŠTINOVÁ